O nouă licitație pentru reabilitarea Teatrului Eminescu: “Îmi doresc o firmă serioasă”

0
912

Primăria municipiului Botoșani va organiza o nouă licitație pentru desemnarea firmei care va executa lucrările de reabilitare și modernizare a Teatrului Mihai Eminescu.  

Potrivit autorităților locale, proiectul tehnic a fost revizuit iar valoarea investiției, cu tot cu dotări, este de opt milioane de euro. Primarul Cosmin Andrei speră să nu fie contestații la licitație și să se semneze cât mai repede contractul cu firma câștigătoare.

“La începutul anului viitor demarăm licitația pentru Teatrul Mihai Eminescu. Avem proiectul tehnic revizuit, este verificat. Sunt convins că vor veni multe firme deoarece valoarea este una atractivă. Îmi doresc o firmă serioasă, capabilă să ducă la îndeplinire proiectul și în trei ani să avem un teatru modern la Botoșani. Este un proiect în valoare de aproximativ opt milioane de euro. Avem inclusiv dotările, tot ce înseamnă sonorizare, lumini, scenă, scaune. Vom fi cu ochii pe ei astfel încât să finalizăm Teatrul Mihai Eminescu”, a spus Cosmin Andrei care a mai precizat:

“Grădina de vară nu este inclusă în proiect, caut soluții pentru a reabilita și acest obiectiv. De ce nu a fost prinsă în proiect? O să o corectez și pe asta, așa cum corectez multe lucruri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here