1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

O moldoveancă de 22 de ani, cu BMW, a încercat să treacă frontiera cu o asigurare falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unei tinere din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

Vineri seară, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, o tânără din R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Iași.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării auto obligatorii prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic și că autovehiculul în cauză nu figurează în bazele de date ale autorităților din România ca fiind asigurat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material sub semnătură privată.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA