O frizerie din Botoşani lansează Pachetul Family. „Va fi o reducere consistentă pentru doamne“ – GALERIE FOTO

0
2322

la brici

Începând cu jumătatea acestei luni, Frizeria La Brici va lansa Pachetul Family, iar cuplurile care vin la tuns şi coafat vor beneficia de reduceri consistente. Un astfel de pachet reprezintă o noutate pentru municipiul Botoşani iar scopul este de a atrage cât mai multe cupluri şi de a fideliza clienţii.

Ciprian Andronache, managerul acestui salon, spune că mulţi bărbaţi au venit la tuns însoţiţi de soţii sau prietene iar acestora nu le putea oferi niciun fel de servicii. A angajat o tânără care a revenit de curând din Irlanda şi care a lucrat într-un salon de coafură după care şi-a extins gama de servicii pe care le oferă clienilor. În acelaşi timp, managerul salonului La Brici s-a gândit la o metodă de a atrage cât mai multe cupluri şi de a-şi fideliza clienţii iar la jumătatea acestei luni va lansa pachetul Family, cu reduceri consistente.

„Încercăm să oferim un concept nou pe Botoşani, ceva ce nu a mai făcut nimeni. Este vorba de promoţii pentru cupluri. De la jumătatea lunii noiembrie vom oferi pachetul Family. Va fi o reducere consistentă pentru doamne la tot ce înseamnă tuns, spălat, coafat. Atâta timp cât domnul se bucură de pachetul VIP care conţine tuns, spălat, masaj şi tratament, e normal să avem aceleaşi servicii şi pentru doamne şi domnişoare. Pe lângă asta, mai oferim servicii de manichiură, pensat, unghii cu gel”, a declarat Ciprian Andronache care a adăugat că şi în momentul de faţă doamnele şi domnişoarele beneficiază de o ofertă L’Oreal ce constă în spălat cu şampon L’Oreal, mască L’Oreal şi ucat la perie.

„Am încercat să ne fidelizăm clienţii“

Frizeria La Brici şi-a mărit de curând echipa şi a început să ofere o gamă mai mare servicii atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Alina, Georgiana, Miruna, Petru şi Claudiu oferă clienţilor servicii începând de la tuns coafat, manichiură, pensat şi unghii cu gel.

la brici1

„În momentul de faţă avem o echipă completă pentru tot ce înseamnă îngrijirea părului. Nu mai este doar frizerie pentru bărbaţi ci avem şi coafură pentru femei. Avem doi tineri care au lucrat în Irlanda, au înţeles ce înseamnă normele de igienă, nevoile clientului. În plus, am încercat să ne fidelizăm clienţii şi oferim inclusiv servicii de pensat şi manichiură pentru bărbaţi”, a adăugat managerul salonului La Brici.

Masaj şi tratament facial

Managerul salonului La Brici intenţionează ca de anul viitor să extindă gama de servicii iar clienţii să aibă posibilitatea de a beneficia inclusiv de masaj şi tratament facial. El spune că au fost clienţi care s-au arătat interesaţi de astfel de servicii.

„Am avut clienţi care au mai fost prin alte saloane din ţară şi străinătate iar ei vin cu fel de fel de cereri, începând de la tratament facial şi până la masaj. Poate pe viitor ne vom extinde activitatea. Încercăm să oferim clienţilor o gamă cât mai mare de servicii. În plus, vrem ca oamenii care vin la tuns să se simtă bine, să stea la o cafea, la discuţii”, ne-a mai spus Ciprian Andronache.

salon La Brici Botosani (1) salon La Brici Botosani (2) salon La Brici Botosani (3) salon La Brici Botosani (4) salon La Brici Botosani (5) salon La Brici Botosani (6) salon La Brici Botosani (7) salon La Brici Botosani (8)