O formaţie din România anunţă că nu va mai concerta până când fumatul nu va fi interzis în cluburi

0
337

incendiu club bucuresti foto realitatea

În urma incendiului din clubul Colectiv, în care 30 de oameni au murit şi alţi 146 se zbat între viaţă şi moarte, trupa rock Taine a luat decizia de a nu mai susţine concerte până când nu se va interzice fumatul în cluburi.

Tragedia din Club Colectiv nu trece neobservată, iar o trupă rock este printre primele care arată că o schimbare este necesară şi se poate face. Membrii trupei Taine anunţă într-un comunicat de presă că teribilul accident i-a marcat profund şi că nu pot urca pe scenă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De asemenea, trupa a luat decizia să îşi suspende activitatea concertistică, până când fumatul va fi interzis, măcar pe perioada concertelor, dacă nu definitiv, în cluburi.

Interzicerea fumatului în cluburi este solicitată şi printr-o petiţie online, care a strâns peste 3000 de semnături până în acest moment.

Vă redăm în continuare comunicatul de presă al trupei:

”Cu toţii trecem prin momente groaznice în aceste zile de mari incercări. Toată comunitatea celor care iubesc muzica rock şi nu numai, este profund socată şi indurerată de evenimentul absolut apocaliptic care a avut loc în clubul Colectiv zilele trecute. Am pierdut zeci de colegi, prieteni, cunoscuţi, fără să apucăm să ne luăm la revedere, alţii se zbat între agonie şi moarte în spitale, mulţi dintre ei vor fi mutilaţi pe viaţă, încât putem spune cu tristeţe, ” DA, astăzi suntem mai putini”.

Citeşte mai mult pe Gândul.info