20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

O firmă din Botoşani a pierdut o licitaţie importantă la Suceava

Strada Primaverii asfaltare (4)

Primăria Suceava se pregăteşte să încheie curând un nou contract de reparaţii şi amenajări pentru trotuarele din municipiul reşedinţă de judeţ.

La licitaţia organizată în acest scop au fost depuse doar două oferte, din partea Victor Construct Botoşani şi Symmetrica SRL Vereşti.

„În cele din urmă au avut câştig de cauză cei de la Symmetrica cu o valoare de 81,56 de lei fără TVA/mp, în vreme ce Victor Construct a venit cu o valoare de 119,68 de lei fără TVA/mp”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu, precizând că principalul criteriu luat în calcul a fost cel al „preţului cel mai scăzut”.

Dacă nu se depun contestaţii până spre finele săptămânii, contractul va fi semnat cu firma desemnată câştigătoare.

„Avem 10 ani de când lucrăm în municipiul Suceava cu acest sistem, cu pavele, au fost şi multe legende pe această temă, deloc adevărate, important este că lumea apreciază trotuarele refăcute cu pavele. Multe trotuare refăcute au deja 10 ani de utilizare şi arată foarte bine, nici nu s-au decolorat pavelele. Din păcate unii duc lucrurile în derizoriu, că în Suceava se pun numai pavele… În toată lumea civilizată se refac trotuarele cu pavele. Avem extrem de multe solicitări de la cetăţeni să le refacem trotuarele cu pavele”, a adăugat edilul sucevean.

Printre trotuarele care vor fi refăcute în baza noului contract se numără cele de pe strada 22 Decembrie, care face legătura cu Dorohoi.

Sursa: MonitorulSV.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA