3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

O femeie în vârstă de 80 de ani a rămas fără locuinţă din cauza unui incendiu

incendiucasabucovina1

O femeie din comuna Văculeşti a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce a încercat să-şi încălzească încăperea unde locuia. Noaptea trecută, aceasta a încins soba, iar căldura radiată a aprins materialele combustibile din apropiere.

Incendiul s-a extins cu repeziciune la bunurile din locuinţă, dar şi la acoperiş. Când şi-a văzut întreaga agoniseală ameninţată de flăcări, proprietara, în vârstă de 80 de ani, a solicitat sprijinul pompierilor.

Alarma s-a dat la ora 02.31. I-au sărit în ajutor două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Pentru stingerea incendiului au intervenit nouă servanţi – pompieri, mai bine de două ore.

Având în vedere temperaturile scăzute prognozate pentru următoarea perioadă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri materiale.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA