23.1 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Nu mai vorbește nimeni despre creșterile de prețuri la gaz, energie electrică și benzină. Toți se uită la circul dintre PNL și USR

Cum să distragi atenția de la problemele reale? Inventezi un scandal și românul uită de facturile umflate la energie electrică și gaz, uită că s-au scumpit alimentele, uită că plătește un leu și ceva în plus pentru un litru de motorină sau benzină. Nimeni nu mai vorbește despre asta. Important este ce i-a spus Barna lui Cîțu, ce vrea Simion de la AUR sau Cioloș de la PLUS. Ciolacu de la PSD încă nu vrea nimic dar cu siguranță așteaptă și el ceva din tortul puterii.

Toate televiziunile care până ieri vorbeau despre facturile de mii și zeci de mii de lei primite de români pentru energia electrică neconsumată, astăzi fac BREAKING NEWS și ne prezintă circul dintre PNL și USR, făcut pe bani publici și ca să distragă atenția de la problemele reale. Pe facebook, “talibanii” celor două partide își aruncă cuvinte grele iar românul se uită și comentează.

Nu mai vorbește nimeni de autostrăzi și spitale. Nu mai interează pe nimeni că peste o săptămână și ceva începe un nou an școlar. Nu îi mai interesează nici măcar COVID-ul și vaccinarea. Îi interesează doar puterea, banii și circul ieftin cu care să-l mai păcălească o dată pe român.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA