1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Nova Apaserv va primi aproape un milion de euro de la Consiliul Județean

Consiliul Județean va vira în conturile societății Nova Apaserv aproximativ un milion de  euro. Din acești bani vor trebui plătite restanțele către furnizori și făcute achiziții de utilaje necesare intervenției la avarii.

În ședința de Consiliu Județean din această săptămână va fi supus spre aprobare un proiect privind majorarea capitalului social al Nova Apaserv. După aprobarea proiectului,  Consiliul Județean va vira în conturile operatorului de apă suma de 4,3 milioane de lei.  Aproape 2,3 milioane de lei sunt pentru stingerea datoriilor restante, un milion de lei pentru un program de contorizare și aproape 900.000 lei pentru plata avansului achiziției de utilaje. Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, spune că operatorul de apă trebuie susținut financiar deoarece nu poate fi eficient din punct de vedere economic.

„În ședința de joi vom aloca banii solicitați. Este un balon de oxigen pentru operatorul de apă. Probabil, Consiliul Județean va trebui să facă periodic acest lucru”, a spus Costică Macaleți.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA