0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

NOVA APASERV s-a mutat într-o clădire unde nu există semnal la telefonul mobil. Angajaţii firmei trebuie să iasă din sediu pentru a putea vorbi la telefon

novaapaserv sediu tratoria

Nova Apaserv s-a mutat de puţin timp într-un sediu nou, în fostul complex comercial Tratoria Center. Condiţiile sunt mai bune, este spaţiu suficient dar în acelaşi timp este şi o mare problemă. În noul sediu nu există semnal la telefonul mobil.

Angajaţii operatorului de apă sunt nevoiţi să iasă din clădire pentru a putea vorbi la telefonul mobil. Ei spun că în interiorul clădirii nu pot folosi telefoanele deoarece nu au semnal absolut deloc. Gabriel Cârlan, directorul general al Nova Apaserv spune că este nevoie de un amplificator de semnal şi că a solicitat unei companii de telefonie mobilă cu care există contract să vină şi să rezolve problema.

„A fost un amplificator de semnal dar l-au luat. Acum nu se poate vorbi la telefon în clădire. Am discutat cu cei de la Cosmote să vinaă şi să puna un amplificator. Au făcut măsurători şi trebuie să vină să monteze amplificatorul”, ne-a spus Gabriel Cârlan.

novaapaserv sediu tratoria1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA