23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Nova Apaserv continuă campania de întrerupere a apei. Alte 14 scări de bloc rămân fără apă

News Conducerea Nova Apaserv va continua campania de sistare a furnizării apei la scările de bloc cu datorii foarte mari. Începând de mâine, alte 14 scări de bloc vor rămâne fără apă deoarece o parte dintre locatari nu şi-au achitat facturile.

Acţiunea a început în urmă cu o săptămână când primele 14 scări de bloc cu datorii au rămas fără apă. În momentul în care au rămas fără apă, o parte dintre locatari au venit la Nova Apaserv şi şi-au achitat parte dintre restanţe şi şi-au făcut eşalonări la plată. „În ultimele două săptămâni, am demarat o acţiune de debranşare a scărilor de bloc care deţin restanţe mari. Când debitul depăşeşte trei facturi şi 400 de lei dar în combinaţie cu numărul restanţieri. Dacă sunt peste 50% restanţieri. În prima etapă am avut 14 scări iar în a doua etapă avem tot 14 scări de bloc. Deja în etapa unu sunt rezolvate problemele în proporţie de 90%. S-au încasat aproximativ 50% din restanţe. Furnizarea apei a fost reluată”, a spus Cristian Romanovschi şef departament comercial care a adăugat că s-au încasat 47.000 de lei şi s-au făcut 13 eşalonări la plată. „Am avut o muncă titanică de a intra. Am făcut recalculări. Am descoperit producţia reală din apartament. Să-şi verifice contoarele metrologice”, a adăugat Cristian Romanovschi.

Începând de mâine, alte 14 scări de bloc vor rămâne fără apă. „A fost o acţiune de afişare timp de o săptămână. Acţiunea este în curs. Săptămâna trecută am avut o acţiune de somare şi afişare. Au plătit 17.000 din 122.000. Mâine va demara furnizarea cu intermitenţe, timp de patru ore pe zi”, a mai afirmat Cristian Romanovschi. Scările cu datorii care vor fi debranşate sunt pe străziele Împărat Traian, Griviţa, Bucovina, Calea Naţională, Victoriei şi Al. Nucului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA