16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Noul stadion de la Pomîrla se va inaugura în toamnă

pomarla stadion

Seceta de anul trecut le-a creat mari probleme locuitorilor comunei Pomîrla dar şi autorităţilor locale care aveau câteva proiecte în derulare şi care nu au putut fi finalizate. Unul dintre aceste proiecte este baza sportivă.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomîrla, spune că proiectul este în mare parte realizat, singură problemă fiind la terenul de fotbal. Fost jucător la echipe din eşaloanele doi şi trei ale fotbalului românesc, Dumitru Chelariu vrea la Pomîrla un teren de calitate cum nu prea există prin judeţul Botoşani.

„Urmează să punem în funcţiune instalaţia de irigat. Pot să deschid oricând baza sportivă dar ar fi un pământ fără vegetaţie. Vreau să avem un teren foarte bun dar necesită timp. Elevii folosesc pista de atletism. Este suprafaţă artificială. Eu sper ca în toamnă să putem inaugura baza sportivă”, ne-a declarat primarul comunei Pomîrla.

Baza sportivă are o tribună cu o capacitate de peste 1000 de locuri, vestiare moderne, o pistă de atletism cu suprafaţă sintetică şi un teren realizat la dimensiunile maxime prevăzute de regulamentul de fotbal.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA