1.6 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Noul stadion de la Pomârla va fi inaugurat în toamnă

pomarla stadion

În toamna acestui an, se va inaugura noul stadion din comuna Pomârla, un stadion construit din fonduri guvernamentale şi locale. Acest stadion are o capacitate de circa 1000 de locuri, vestiare, un teren la dimensiunile stabilite de regulamentele FRF.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, spune că inaugurarea stadionului depinde de lucrările la gazon. Dacă vremea va permite şi acestea vor fi finalizate la timp, inaugurarea ar putea avea loc în luna septembrie. Dumitru Chelariu vrea ca la inaugurarea stadionului să programeze un meci amical între FC Botoşani şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

„Trebuie să aduc gazonul la calitatea necesară unui meci de Liga I. Am mulţi prieteni la Ceahlăul, îl am pe Andrei Dumitraş care îmi este şi fin. Va veni şi FC Botoşani pentru că sunt prieten cu mulţi de aici. Totul depinde de vreme. Trebuie să fie ploaie pentru că artificial nu facem faţă. Calitatea gazonului excelează atunci când te ajută şi vremea. Cert este că anul acest voi termina baza sportivă. Am banii, Guvernul ne-a dat de anul trecut toată suma”, a precizat Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA