23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Noul Duster se lansează în România. CÂT COSTĂ


 

News Oficialii Dacia au anunţat că noul Duster se lansează, miercuri, în Romania, iar preţul ar putea să fie acelaşi ca în cazul generaţiei anterioare. Dacă preţul rămîne neschimbat, noul Duster va costa de la 11.250 euro, potrivit ziare.com.

În Franta, trebuie sa scoti aceeasi bani, adica 11.900 de euro cu TVA, in conditiile in care noul model dispune in standard printre altele de ESP, sistem care anterior costa in plus 300 de euro, dar si airbaguri laterale, care pana in acest an erau disponibile doar ca optionale.

Dacia a anuntat care vor fi preturile pentru noul model Duster in Germania si Italia. Giornale di Sicillia informeaza ca SUV-ul producatorului autohton va costa 11.900 euro pe teritoriul statului peninsular.
In plus, publicatia germana Kues.de sustine ca pretul ramane neschimbat fata de modelul anterior, adica 10.490 euro. Potrivit constructorului, noul model marchează o evoluţie în ceea ce priveşte designul, accentuând şi mai mult valenţele sale 4×4.
Noul Duster afişează o parte frontală mai expresivă. Calandrul restilizat include o nouă grilă cu bandouri cromate, încadrată de noile blocuri optice. Aceste evoluţii sunt concepute în ideea unui vehicul stabil şi robust, cu un look 4×4.
Noile bare de pavilion longitudinale, care poartă inscripţia Duster, accentuează caracterul de SUV al autovehiculului, iar noile jante de aluminiu 16’’ cu aspect „dark metal” alături de pneurile "Mud and Snow" dau un plus de dinamism Noului Duster.
În partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistică a părţii frontale, în special prin prezenţa elementelor cromate. Ornamentul de eşapament cromat, precum şi noua inscripţie "4WD", completează evoluţiile de design exterior.
Noul Duster va avea o planșă de bord revizuită, o antifonare mai bună și comenzi pentru geamuri repoziționate pe portiere, potrivit autoindustry.ro.
Consola centrală va integra display-ul tactil de 7 inci al centralei de comandă MediaNav, care va include sistem de navigație și conexiuni bluetooth/USB. Echiparea de serie va fi mai bogată, pe lista dotărilor standard urmând să își facă apariția ESP-ul, airbagurile laterale și luminile de zi.
Din punct de vedere tehnic, marea noutate va fi lărgirea paletei de motorizări cu o unitate turbo TCe de 1,2 litri și 125 CP.
Sursa: REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

148 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA