Noi cerinţe FRF pentru Liga I: Stadion cu 2000 de locuri acoperite la Botoşani

0
861

stadionnocturnagalati512

Primăria Botoşani trebuie să ia în calcul o nouă investiţie la Stadionul Municipal. Dacă FC Botoşani va rămâne în Liga I, din sezonul 2015-2016, Stadionul Municipal va trebui să aibă minim 2000 de locuri acoperite.

Asta înseamnă o investiţie de câteva sute de mii de euro care va trebui realizată de către primăria municipiului.

„Îmi doresc ca FC Botoşani să aibă continuitate în Liga I. Următorul pas va fi acoperirea tribunelor. Din sezonul 2015-2016 va trebui să avem 2000 de locuri acoperite. Va trebui să se fac an de an investiţii la stadionul Municipal. O altă prioritate este un teren sintetic. Dacă dorim performanţă iar Botoşaniul să facă o imagine frumoasă municipiului şi judeţului, trebuie să facem an de an investiţii. Nu sunt suficiente investiţiile în jucători. Trebuie investiţii şi în infrastructură”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Reprezentanţii primăriei nu sunt foarte încântaţi şi spun că nu au bani pentru o nouă investiţie.

„Sperăm că ne mai lasă să respirăm vreun sezon. Noi încă mai avem de plătit pentru investiţia de anul trecut iar la nocturnă ni nu am început să plătitim. Nu este de unde. Ar fi o nouă investiţie care se ridică la câteva sute de mii de euro. Trebuie 2000-3000 de locuri acoperite iar în cazul acesta ar trebui acoperite ambele tribune”, a spus viceprimarul Eugen Ţurcanu.