-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

Nocturna stadionului din Ipoteşti a fost inaugurată GALERIE FOTO

nocturna luceafarul mihai eminescu (8)

Echipa de liga a IV-a, Luceafărul Mihai Eminescu a jucat în aceată seară primul meci în nocturnă. Formaţia pregătită de Cătălin Chirilă a disputat un joc amical împotriva unei formaţii de juniori de la Liceul cu Program Sportiv.

Instalaţia de nocturnă a fost finalizată în urmă cu câteva luni dar până acum nu a fost utilizată decât la două-trei antrenamente. Reprezentanţii primăriei intenţionează ca în vara anului viitor să facă o inaugurare cu fast şi să programeze un meci amical cu o echipă dintr-un eşalon superior.

„Nocturna a mai fost aprinsă la vreo două antrenamente dar acesta primul meci amical pe care îl jucăm la lumina reflectoarelor. În momentul în care vom finaliza toate lucrările la baza sportivă, vom face o inaugurare în care vom juca şi un meci cu o echipă de un nivel superior. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct dar eu sper ca în vara anului viitor baza să fie finalizată sută la sută. Ea va îndeplini toate condiţiile pentru Liga a III-a”, ne-a spus Verginel Gireadă, patronul echipei Luceafărul Mihai Eminescu.

nocturna luceafarul mihai eminescu (10) nocturna luceafarul mihai eminescu (9) nocturna luceafarul mihai eminescu (8) nocturna luceafarul mihai eminescu (7) nocturna luceafarul mihai eminescu (6) nocturna luceafarul mihai eminescu (5) nocturna luceafarul mihai eminescu (4) nocturna luceafarul mihai eminescu (3) nocturna luceafarul mihai eminescu (2) nocturna luceafarul mihai eminescu (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA