2.2 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

Nimeni nu ştie cât se va asfalta anul acesta pe strada Primăverii. Victor Mihalachi: „Trebuie semnate actele iar primăria fuge”

Strada Primaverii asfaltare (2)

Telenovela de pe strada Primăverii continuă. Reprezentanţii primăriei municipiului par să fi intrat într-un fel de silenzio stampa când vine vorba de strada Primăverii iar constructorul acuză lentoarea cu care autorităţile îşi fac treaba.


Victor Mihalachi, patronul firmei Victor Construct spune că este o incertitudine totală şi că primăria nu are banii necesari. Mai mult, omul de afaceri botoşănean spune că a trimis 60 de adrese la primărie dar a primit în schimb doar două răspunsuri.

„Eu sunt asociat cu firma Delta Con care lucrează pe partea de asfalt. Eu îmi fac treaba foarte bine. Am trei luni avans faţă de graficul stabilit în contract. Am avut o discuţie cu domnul Abătăcesei de la Delta Con şi el poate să termine asfaltarea străzii. Eu mi-am făcut treaba. Au fost nişte probleme. Primăria nu ţine pasul cu noi. Eu am trimis 60 de adrese iar primarul mi-a trimis două adrese care nu au nicio legătură cu proiectul Primăverii. Noi încercăm să terminăm strada Primăverii pentru că o facem pentru oameni. Nu pentru primar sau pentru Victor Mihalachi. Este incertitudine. Nu sunt toţi banii”, a declarat Victor Mihalachi pentru Botoşani Online.

În plus, omul de afaceri susţine că sunt o serie de probleme nerezolvate. Linia de tramvai de la intersecţia cu strada George Enescu şi până la intersecţia cu Mihai Kogălniceanu ar trebui scoasă numai că această lucrare nu este prevăzută în proiect.

„Avem probleme cu maşinile parcate. Căminele au fost toate înfundate şi acum au venit cei de la Nova Apaserv. Avem probleme cu şina de tramvai. Toată lumea s-a luat de firma Victor Construct. Eu sunt în grafic. Se spune că se vor scoate dalele de pe linia de tramvai care nu a funcţionat niciodată dar în proiect nu este prins. A apărut notă de comandă suplimentară. Trebuie semnate actele iar primăria fuge”, a mai precizat Victor Mihalachi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA