0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi: „Suntem favoriti si trebuie sa câstigam acest meci!”

TURNU SEVERIN - VIITORUL CONSTANTA, SCOR 2-2, ETAPA 17, CAMPIONA

Noul antrenor principal al CSMS Iaşi consideră că formaţia sa este favorită în partida de astăzi contra echipei FC Botoşani. Nicolo Napoli este foarte mulţumit de ceea ce a găsit la Iaşi şi este optimist că va salva echipa.

Vom avea un meci foarte dificil, în fata unei echipe bune, care a avut rezultate în acest campionat, cu multi jucatori cu experienta, valorosi, dar chiar si asa trebuie sa învingem. Jucam acasa, în fata propriilor fani si trebuie sa luam cele trei puncte. Atmosfera la echipa este buna, baietii sunt foarte bine pregatiti fizic si sper ca vom reusi sa obtinem prima victorie din aceasta editie de campionat. Este prima mea partida pe banca tehnica a Iasului, suntem favoriti si trebuie sa câstigam acest meci! Important este sa facem un meci bun si sunt convins ca va veni si victoria„, a declarat Nicolo Napoli.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA