Nicolae Muşat: “Nu am stat pe gânduri. Am fost sunat miercuri iar joi eram în drum spre Botoşani”

0
921

nicolae musat

FC Botoşani i-a găsit repede înlocuitor lui Florin Acsinte, plecat la Pandurii Tg. Jiu. Oficialii FC Botoşani s-au înţeles cu ex-dinamovistul Nicolae Muşat care deja este în cantonamentul de la Gura Humorului şi se pregăteşte sub comanda lui Cristi Pustai.

Nicolae Muşat are 29 de ani, poate juca atât pe postul de fundaş stânga cât şi pe cel de mijlocaş stânga, şi-a făcut junioratul la Dinamo după care a evoluat la Dinamo II București, Dinamo București, CS Otopeni, Astra Ploiești, Universitatea Cluj, Unirea Urziceni, FK Khazar Lankaran, FC Vaslui şi Concordia Chiajna. În Liga I are 94 de meciuri jucate şi patru goluri marcate.

“Eu sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor, să confirm încrederea tuturor şi sper ca echipa să termine pe un loc cât mai sus. Sper să facem lucruri cât mai bune iar atâta timp cât echipei îi va fi bine, sigur că şi jocul meu va fi unul bun. Am jucat la multe echipe, nu e un lucru cu care să mă laud dar au fost anumite circumstanţe care m-au determinat să închei colaborarea cu ele. Ştiu ce valoare are lotul FC Botoşani, ştiu că nu acesta este locul echipei, în play-out. Din anumite circumstanţe s-a ajuns aici dar eu sper să termină pe şapte-opt. Am fost surprins de oferta primită, a venit destul de repede. Nu am stat pe gânduri. Am fost sunat miercuri iar joi eram în drum spre Botoşani”, a spus Nicolae Muşat.