22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Nesimţire pesedistă cu PENALUL Liviu Dragnea&Co la Botoşani

dragnealiviu

COMENTARIU Mare forfotă astăzi după amiază la sediul PSD. Fostul baron de Teleorman, condamnatul PENAL Liviu Dragnea a venit la Botoşani pentru a se întâlni cu primarii şi pentru a stabili interimarul în cadrul Organizaţiei Judeţene PSD.

În jurul orei 16.00 social democraţii au anunţat pe toate căile posibile jurnaliştii botoşăneni că: „Azi, 17.06.2015 ora 19.30, va invitam sa participati la o conferinta de presa la sediul PSD Botosani”. Iniţial, a avut loc întâlnirea cu primarii şi urma ca de la 19.30, să susţină o conferinţă de presă în care să anunţe ce s-a stabilit şi cine va conduce partidul la Botoşani. Surpriză, fostul baron de Teleorman nu a mai avut chef iar jurnaliştilor prezenţi li s-a transmis că nu mai are loc conferinţa de presă şi că vor primi un comunicat. În tot acest timp, condamnatul penal Liviu Dragnea era în biroul lui Andrei Dolineaschi şi stătea la taclale cu pesediştii botoşăneni care au funcţii de conducere.

primari psd (1) primari psd (2) primari psd (4) primari psd (5) primari psd (6) primari psd (7) primari psd (8) primari psd (9) primari psd (10) primari psd (11) primari psd (12) primari psd (13) primari psd (14) primari psd (15) primari psd (16) primari psd (17)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA