10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Nesimțire marca Urban Serv. Așa arată o platformă după ce s-a ridicat gunoiul FOTO

Urban Serv este societatea din subordinea Consiliului Local care teoretic se ocupă de colectarea deșeurilor din municipiul Botoșani. Doar teoretic. Practic, așa arată o platformă după ce angajații Urban Serv au ridicat deșeurile.

Un botoșănean ne-a trimis câteva fotografii cu o platformă din zona centrală a municipiului. Puțin după ora 12.00, angajații Urban Serv au venit să ridice gunoiul de la o platformă. Au luat trei tomberoane și au plecat.

„Oare pentru ce plătim? Asta se întâmplă zilnic”, ne-a scris botoșăneanul.

De luni bune cei de la Urban Serv își bat joc din locuitorii municipiului Botoșani. Străzile sunt murdare, gunoiul se ridică foarte târziu iar în fiecare an iarna îi ia prin surprindere pe cei de la Urban Serv. Taxa de salubritate a crescut semnificativ în ultimii ani dar serviciile sunt din ce în ce mai proaste. Recent, majoritatea PSD a Consiliului Local a aprobat alocarea a 10 miliarde de lei vechi către Urban Serv ca să-și cumpere ei două mașini. Din bugetul propriu nu își permit. Sunt o armată de directori și șefi prin această societate care au lefuri nesimțite în raport cu botoșănenii care plătesc niște servicii de proastă calitate.

Astăzi, ora 12.00, platforma de gunoi din spatele Direcției de Taxe și Impozite

Ieri, ora 16.00, platforma de gunoi din zona ITM

Ieri, ora 14.00, platformă de gunoi piața Viilor

Ieri seară, platformă de gunoi Al. Amurgului

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA