1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Neluţ Roşu: „Am întâlnit un grup foarte bun, nişte băieţi care m-au primit foarte bine. Nu a fost o problemă cu acomodarea”

nelut rosu

Mijlocaşul Neluţ Roşu este singurul jucător achiziţionat de FC Botoşani în această iarnă. Fostul fotbalist al echipei Concordia Chiajna s-a alăturat lotului echipei FC Botoşani în cantonamentul de la Felix şi spune că a reuşit să se acomodeze foarte repede cu noii colegi.

„A fost o perioadă mai grea din punct de vedere fizic dar a fost o experienţă foarte bună pentru mine, am acumulat foarte mult, am întâlnit un grup nou şi mă bucur că m-am acomodat rapid cu băieţii. Am mai jucat în trecut cu o parte din ei. Am întâlnit un grup foarte bun, nişte băieţi care m-au primit foarte bine. Nu a fost o problemă cu acomodarea. Leo Grozavu este un antrenor foarte bun. Am mai avut ocazia să lucrez cu el la Luceafărul Oradea. Dacă ne uităm în clasament, am făcut un pas în sus, la o echipă mai bună, cu rezultate mai bune. Sper să avem rezultate bune şi să mai urcă în clasament. Sper ca şi Concordia să se salveze de la retrogradare. Eu îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri şi să prindem un loc într-o cupă europeană. Avem o echipă bună, un grup unit şi putem facem figură frumoasă”, a spus Neluţ Roşu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA