9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

Negocierile pentru revenirea lui Ongenda la FC Botoșani vor avea loc la Paris

Hervin Ongenda ar putea reveni la FC Botoșani, decizia finală va fi luată după ce Valeriu Iftime se va deplasa la Paris pentru a negocia cu fotbalistul.

Anunțul a fost făcut de președintele FC Botoșani, Cătălin Anton, într-o conferință de presă care a avut loc ieri. „l-am contactat pe Hervon Ongenda și răspunsul lui a fost că se gândește puțin și va veni cu un răspuns într-un timp cât se poate de scurt. Dar în același timp, precizez că dl Iftime va avea o deplasare la Paris la începutul lunii februarie și va avea o discuție personală cu Hervin” a spus Cătălin Anton.

Flavius Stoican, antrenorul FC Botoșani, a spus că și-l dorește pe Ongenda fiindcă e un jucător care atrage publicul.„Este un jucător care face spectacol, un jucător care atrage publicul la stadion, un jucător care știe fotbal, inteligent în joc, un jucător care, cu siguranță ne va ajuta dacă va veni. Sigur, cu calitățile lui și cu defectele lui. Că mai sunt și defecte, vreau nu doar să cântăm la pian, ci vreau să și cărăm pianul. Nu vreau doar jucăm mingea, mai vreau să și muncim să o recuperăm” a încheiat tehnicianul. 

În această pauză competițională, FC Botoșani a achiziționat opt jucători, conducerea echipei fiind în tratative cu încă doi fotbaliști.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA