22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

NEGOCIERI. Valeriu Iftime i-a spus lui Lovin: „La cum ai jucat astăzi, îţi fac o ofertă mare”

fc botosani - chiajna (4)

La finalul meciului dintre FC Botoşani şi Concordia Chiajna, în timp ce Valeriu Iftime dădea declaraţii, în sala unde au loc conferinţele de presă a intrat mijlocaşul Florin Lovin, fost fotbalist la Steaua.

După ce şi-a încheiat discursul, Valeriu Iftime i-a spus fotbalistului de la Chiajna: „Domnul Lovin, să-ţi fac o ofertă acum, în direct. Cât mai stai la Chiajna? La cum ai jucat astăzi, îţi fac o ofertă mare”.

Florin Lovin spune că în momentul de faţă îşi doreşte prelungirea contractului cu formaţia Concordia Chiajna. În acelaşi timp spune că i-ar fi mult mai uşor să vină la o echipă din Moldova deoarece ar putea merge mai des la Bacău ca să-şi vadă familia.

„Nici nu se pune problema. Cu siguranţă a spus-o în spirit de glumă. Eu am contract cu Concordia Chiajna, sper să îl prelungesc pe încă un an. Ce am găsit la Chiajna, sunt puţine cluburi în România care pot oferi aceste lucruri. Chiar dacă salariile nu sunt foarte mari,e le sunt plătite la zi, condiţiile antrenament sunt foarte bune, oraşul este Bucureşti. Sper să rămânem în prima ligă ca să mai semnez pe încă un an. Când am luat decizia să vin acasă, mi-ar fi plăcut să vin la Ceahlăul pentru că era aproape de Bacău. Vroiam să rămân acasă şi chiar la un moment dat am vrut să renunţ la fotbal. Sunt departe de familie, am doi copii şi unul pe drum. E greu să stai departe de familie. Din păcate, în Moldova, în momentul de faţă este foarte greu. Sunt foarte puţine echipe. Niciodată nu ştii ce îţi rezervă viitorul dar eu aş prefera să rămân la Chiajna”, a spus Florin Lovin.

Cât priveşte meciul de astăzi, Florin Lovin spune că şocul schimbării antrenorului nu s-a simţit. El consideră că eliminare de la jumătatea primei reprize a lui Muşat a contat foarte mult.

„Încă un eşec usturător. Am avut o perioadă foarte  bună în care nu am pierdut în deplasare. După câteva luni bune s-a întâmplat şi acest lucru. Se pare că uşor, uşor alunecăm pe o pantă descendentă. Din punctul meu de vedere, toţi jucătorii au fost foarte ataşaţi de Şumudică, am rămas buni prieteni, toţi regretăm plecarea lui dar noi am semnat contracte cu Concordia Chiajna şi nu cu Şumudică. Trebuie să-l ajutăm pe Marius Baciu, el ne-a făcut deja o impresie foarte bună. Astăzi am jucat foarte bine până la momentul cartonaşului roşu. Jucăm un fotbal consisten, frumos ochiului dar ineficient în anumite momente”, a adăugat Florin Lovin.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA