20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Naționala de rugby a României va juca pe 16 februarie și 9 martie la Botoșani

Stadionul Municipal din Botoșani va găzdui două meciuri ale naționalei de rugby a României. Pe 16 februarie, România va întâlni nationala Germaniei iar pe 9 martie va juca împotriva Rusiei.

Potrivit reprezentanților Federației Române de Rugby, debutul anului 2019 înseamnă pentru nationala de rugby a României și startul în principala competiție a sezonului, Rugby Europe International Championship (REIC). În această editie a REIC, România va disputa trei meciuri pe teren propriu și doua în deplasare, la Madrid și Bruxelles. “Stejarii” vor disputa la Cluj, pe Cluj Arena, meciul împotriva Georgiei de pe 9 februarie și la Botoșani, pe Stadionul Municipal, meciurile cu Germania și Rusia, de pe 16 februarie, respectiv 9 martie. Ora de începere a partidelor este 14:00.

Nationala de rugby va reveni la Botoșani, după 8 ani. Ultimul meci de rugby internațional jucat pe Stadionul Municipal, a fost în iunie 2010. Este vorba de partida din prima faza a recalificărilor la Cupa Mondială din Noua Zeelanda 2011, când Stejarii s-au impus în fata Ucrainei cu 61-7.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA