25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Mulțumiți după cantonamentul din Austria: “Condițiile au fost foarte bune, terenuri excepționale. Totul a fost în regulă”

Lotul FC Botoșani a revenit din cantonamentul din Austria și a început pregătirea meciului FC SB, programat să se dispute joi seară pe stadionul Municipal.

Mihai Ciobanu, antrenorul din acte al FC Botoșani, spune că pregătirea a decurs foarte bine și că jucătorii au beneficiat de condiții excelente.

“Vizibile sunt rezultatele jocurilor de pregătire. Au fost jocuri cu trei adversari potriviți pentru nivelul nostru. La ultimul meci, echipa din Rusia ne-a învins la faze fixe pentru că aveau o talie considerabilă. A fost foarte importantă pregătirea jucătorilor, unii au avut probleme de a ajunge la nivelul pe care îl are echipa. Condițiile au fost foarte bune, terenuri excepționale. Totul a fost în regulă, fără mari probleme. O ușoară indispoziție fizică a lui Ongenda dar lucrurile au revenit la normal. Trebuie să vorbim și de câteva absențe pe care le avem. Selecția lui Andrei Chindriș și Florescu la echipa națională, plecarea lui Al Mawas la competițiile pe care le are în Asia. Ongenda care a mai lipsit la câteva antrenamente”, a spus Mihai Ciobanu.

În ceea îi privește pe jucătorii noi, Mihai Ciobanu spune că o parte dintre ei se vor impune și vor aduce un plus echipei.

“Așteptăm ca jucătorii noi să se ridice la nivelul cerințelor. Câțiva dintre ei vor putea să facă față la nivelul pe care îl cerem noi. De doi ani echipa noastră suferă transformări substanțiale la nivel de lot dar am reușit de fiecare dată să punem în loc jucători asemănători. Sunt sigur că și de data asta Marius și staff-ul lui vor găsi soluții”, a adăugat Mihai Ciobanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA