26.6 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Mult optimism după campania de transferuri. Valeriu Iftime: “De această dată nu mai vorbim doar de organizare ci şi de calitatea fotbaliştilor. Avem soluţii”

fc botosani - spartaki (7)

FC Botoşani a transferat în această vară mai bine de jumătate din lotul pe Leo Grozavu îl are la dispoziţie pentru noul sezon. Chiar dacă nu a fost o campanile de transferuri foarte costisitoare, jucătorii veniţi s-au adaptat foarte repede şi deja au demonstrat că sunt mult mai valoroşi decât cei care au plecat.

Finanţatorul Valeriu Iftime este foarte mulţumit de modul cum arată echipa şi este optimist că în momentul în care tot lotul va fi valid, FC Botoşani se va putea lupta cu formaţii mult mai titrate.

“Suntem echipă şi mă bucur că avem soluţii. Asta e mare lucru. În apărare, jucăm cu patru fundaşi care sunt la al treilea meci oficial şi mai este nevoie de timp. Vor reveni Ngadeu şi Acsinte. La mijloc, în meciul de la Craiova nu a jucat Raul Costin. Nu a jucat Martius. Avem soluţii. A venit argentinianul care se pregăteşte cu echipa şi sperăm să intre cât mai repede. I-am făcut actele lui Scott Robertson şi va fi apt de joc pentru meciul cu Legia. De această dată nu mai vorbim doar de efort şi de organizare ci şi de calitatea fotbaliştilor”, a spus Valeriu Iftime.

În plus, preşedintele clubului FC Botoşani mizează pe jucătorii tineri precum Miron, Cucu sau Brata. El consideră că după un sezon la Botoşani, aceşti jucători vor deveni mult mai valoroşi.

“Miron este un copil bun. Are 21 de ani. Va fi un jucător foarte bun. De asemenea, Cucu a jucat bine. Eu am insistat pentru transferul lui Cucu. Este un jucător care nu a avut mari pretenţii. Este un jucător puternic, tehnică bună. Are tot ce îi trebuie. Şi Brata s-a adaptat repede şi a intrat foarte bine”, a precizat Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA