1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Măsuri dure pentru o parte dintre angajaţii Spitalului Mavromati

News Managerul Viorel Iliuta a anuntat ca nu mai tolereaza actele de indiscplina in randul salariatilor din Spitalul Judetean de Urgenta. Drept pentru care, contractul colectiv de munca a fost revizuit si potrivit documentului angajatii care vor incalca grav disciplina vor ramane fara loc de munca.

Decizia a fost luata dupa ce anul trecut mai multi salariati din unitate au venit la serviciu, dupa ce au consumat bauturi alcoolice in exces.Noul contract de munca va fi semnat pana la sfarsitul lunii martie. 
“Contractul revizuit va face obiectul unei conferinte de presa comuna administratie-sindicat. Am avut vreo sase intalniri cu sindicatele si am ajuns la un consens: eu ca management nu ma ating de drepturile salariatilor, iar ei au inteles ca pe partea de disciplina trebuie sa mai cedeze. Daca cineva a calcat pe bec grav, nu se mai pune problema sa fie aparat de sindicate“, a spus Viorel Iliuta, manager Spitalul Judetean de Urgenta.
Practic, atat salariatii care lipsesc nemotivat de la munca cat si cei care vin bauti vor fi concediati.
Anul trecut, o angajata de la sectia de psihiatrie a fost prinsa beata la serviciu. Supusa unei testari s-a descoperit ca femeia avea o concentratie de alcool de 1,3 mg/ litru alcool pur in aerul expirat. Dupa vechiul contract colectiv de munca, salariata a primit ca sanctiune trecerea pe o alta functie. Ea lucra ca arhivar si a trecut la munca de jos din cauza actului de inconstienta.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

112 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA