1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

MSI vrea să introducă pe www.ghiseul.ro plata de pe telefonul mobil a taxelor şi impozitelor

News  MSI vrea să introducă pe www.ghiseul.ro plata de pe telefonul mobil a taxelor şi impozitelor. Propunea a fost discutată în cadrul unei întâlnirii desfăşurată vineri, 28 martie, la care au participat ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, ministrul Finanţelor Publice, Ioana-Maria Petrescu şi preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ştefan Diaconu.

"Scopul întâlnirii l-a constituit finalizarea informatizării complete a sistemului de depunere online a declaraţiilor fiscale şi extinderea Sistemul naţional electronic de plată online a taxelor şi impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP), disponibil la www.ghiseul.ro, în vederea asigurării plăţilor online a taxelor şi impozitelor şi de către persoane juridice", se arată într-un comunicat al Ministerului pentru Societatea Informaţională (MSI) remis miercuri MEDIAFAX.

În cadrul întâlnirii a fost analizat stadiul actual al infrastructurii informatice a ANAF şi Ministerului Finanţelor Publice (MFP) în vederea identificării zonelor unde este necesar a se interveni, precum şi posibile surse de finanţare pentru achiziţionarea şi implementarea sistemelor informatice.

Sursa Mediafax.ro

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA