-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Moş Crăciun a venit la Dorohoi cu 1700 de pachete pentru copii, spectacol de colinde şi iluminat festiv GALERIE FOTO VIDEO

dorohoi mos craciun

Primarul municipiului Dorohoi a pregătit o surpriză copiilor, în prag de sărbători. Prin intermediul lui Moş Crăciun a oferit copiilor aproximativ 1700 de cadouri în care se aflau căciuli, fulare, dulciuri şi fructe. Mai mult, în cadrul unui spectacol organizat în faţa sediului primăriei, edilul a dat startul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă.

Sute de copii, părinţi şi bunici s-au adunat vineri seară în faţa scenei amplasate în zona sediului primăriei şi au asistat la un spectacol de colinde susţinut de ansambluri din municipiul Dorohoi. După spectacolul de colinde, pe scenă a urcat primarul Dorin Alexandrescu care le-a transmis un mesaj dorohoienilor, după care l-a invitat pe Moş Crăciun şi dat startul manifestărilor. De asemenea, s-a aprins iluminatul festiv în centrul Dorohoiului iar bradul imens şi sediul primăriei arată ca în marile oraşe.

„Am vorbit să vină Moş Crăciun, în această seară, în Dorohoi. De fapt, Moş Crăciun a venit toată săptămâna în Dorohoi, a fost la fiecare grădiniţă şi a împărţit cadouri. Pentru ceilalţi copii din Dorohoi, Moş Crăciun a venit în această seară. El a pus anumite condiţii, să fie scenă, să fie lumini, să fie un brad frumos şi să se aprindă luminile pe pietonalul abia finalizat. De asemenea va fi luminată şi primăria. În total, am pregătit 1700 de pachete. Circa 850-900 au mers la grădiniţe şi instituţii, iar difenţa se distribuie în această seară”, ne-a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Manifestările vor continua până în ultima zi a anului când este programat un spectacol de tradiţii şi obiceiuri de iarnă.

„În Dorohoi nu s-a organizat până acum revelionul. Până nu finalizăm lucrările, nu intenţioneaz să organizez. Va fi acel spectacol cu tradiţii şi obiceiuri tradiţionale. S-au înscris vreo şapte-opt formaţii. Fiecare cartier din Dorohoi va veni cu câte o formaţie şi susţinători”, a adăugat Dorin Alexandrescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA