0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Monica Neamţu: „Eu am stat sapte ore cu hemoragie interna si nimeni nu a sesizat acest lucru. Ma bucur ca a fost demis medicul Socolov”

MonicaNeamtu

Monica Neamtu tinde sa creada toate marturisirile facute de parintii bebelusului referitoare la fostul director medical de la Maternitatea Elena DoamnaRazvan Socolov.

Tanara a revenit in tara pentru o interventie chirurgicalacare sa ii refaca tranzitul digestiv. Dupa saptamani intregi petrecute la Anestezie si Terapie Intensiva, echipa medicala de la Spitalul Sf. Spiridon a reusit sa faca adevarate minuni. Monica a stat o perioada in Italia cu mama ei, singura care i-a fost alaturi in aceasta lupta. Nici macar relatia ei cu tanarul cu care a ramasinsarcinata nu a reusit sa treaca de acest obstacol. Monica Neamtu s-a reintors increzatoare in tara pentru a reveni saptamana viitoare la Spitalul Sf. Spiridon.

Sper sa fie ultima operatie si am toata increderea in medicii care mi-au dat o sansa la viata. Am vazut si cazul parintilor care le-a murit bebelusul si tind sa cred tot ceea ce au marturisit ca se petrece in acel spital. Imi amintesc ca atunci cand am fost internata acolo noaptea nu vedeai pe holuri sau in saloane tipenie de medic, mai ales ca ei erau obligati sa fie prezenti in garda. Si asistentele abia dadeau prin saloane. Eu am stat sapte ore cu hemoragie interna si nimeni nu a sesizat acest lucru. Ma bucur ca a fost demis medicul Socolov si ca in sfarsit s-au dat si sanctiuni mai dure decat avertismente. Imi doresc sa devin din nou o fata normala si sa trec cu bine peste aceasta operatie. Urmeaza perioada de recuperare medicala pe care o voi face alaturi de un medic in Botosani„, a spus Monica Neamtu.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA