Moise Guran a plecat de la TVR şi începe din 14 septembrie o nouă serie de emisiuni Biziday la DIGI24

0
567

Moise-Guran foto reporter virtual

Toate cifrele, toate deciziile despre care ştii că sunt esenţiale, dar care par de neînţeles, capătă sens. Din 14 septembrie, de la ora 22.00, Moise Guran traduce economia la Digi24. Va fi “Biziday” de luni până joi. Şi tot Moise Guran redeschide “Clubul celor care muncesc în România”, un program care îţi arată cum bunăstarea din jurul tău e fix în mâinile tale.

„Digi24 este o televiziune care nu face compromisuri cu telespectatorul pentru audiență. Aceasta a fost cel mai important şi mai puternic argument. În plus, din punct de vedere tehnic, este mult peste toate celelalte televiziuni. A trebuit să învățăm, într-un timp scurt, să folosim resursele uriașe ale DIGI, dar și să respectăm proceduri specifice unei corporații”, spune Moise Guran.

Venirea lui Moise Guran în echipa Digi24 HD e parte din promisiunea postului: aceea de a oferi telespectatorilor informaţie cât mai diversă, mai completă şi, mai presus de orice, nealterată.

„Pentru mine, Digi24 este un model de comunicare civilizată de care telespectatorii au nevoie. Digi24 este chiar foarte diferit de celelalte televiziuni de știri din România. Pentru echipa Biziday, acest lucru a contat, în mod evident, mai mult decât partea tehnică”, spune Moise Guran.

Aşadar, din 14 septembrie, de la ora 22.00, cele mai importante informaţii economice şi, mai ales, decodarea lor sunt la Digi24.

Citeşte mai mult pe Digi24