-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Modern Calor începe furnizarea căldurii

calorifer incalzire

Începând cu data de 06 octombrie societatea Modern Calor va începe furnizarea căldurii în apartamente, eșalonat, pe puncte termice, mai întâi pe perioada nopții, iar mai apoi, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, în regim permanent.


Modern Calor este pregătită și dispune de capacitățile și resursele necesare asigurării confortului termic în locuințe pentru sezonul rece 2014-2015.

Grație investițiilor făcute în ultimii ani în sistemul centralizat de termoficare al municipiului Botoșani, prețul de producție al agentului termic a scăzut la 379,18 lei/Gcal începând cu data de 1 iunie 2014. Prețul de facturare a energiei termice pentru populație rămâne la valoarea stabilită la începutul sezonului rece trecut, de 170/Gcal, acesta fiind printre cele mai mici prețuri din țară la ora actuală. Aceasta chiar și în condițiile în care și în anul 2014 gazele naturale s-au scumpit cu 9% pentru consumatorii non-casnici, conform calendarului de creștere a prețului gazelor.

În cazul apariției unor probleme la instalațiile interioare de încălzire, beneficiarii sunt rugați să contacteze dispeceratul tehnic al societății Modern Calor, la telefon 0231 53 53 40 sau 0231 51 59 59, de unde se pot obține și informații suplimentare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA