20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Mobilizare maximă pentru primul meci din Europa League. Zeci de muncitori au luat cu asalt Stadionul Municipal din Botoşani FOTO

lucrari stadion (5)

Zeci de muncitori lucrau cu spor, astazi dimineata, la coloana de incendiu si la rezervorul de apa a Stadionului Municipal. In plus, lucratorii au sapat un sant in jurul arenei sportive pentru a introduce o conducta, cu rol important in cazul unei situatii de urgenta. Si nu sunt singurele lucrari de amploare.

Reprezentantii DSPSA sustin ca mai trebuie montate si anumite dispozitive de unde publicul sa consume apa potabila, dar e nevoie si de reabilitarea pistei de atletism. Cu semnul intrebarii raman scaunele de tip UEFA,la bancile de rezerva a jucatorilor si staff-ului tehnic.
„Principala lucrare este in sistem de hidranti pentru situatii de urgenta, in caz de incendiu. In jurul stadionului se sapa un sant si se introduce o conducta care va avea aceasta functie plus un inel de cismele pentru spectatori, pentru a avea cum sa se hidrateze in timpul meciurilor. De asemenea, mai lucram la reabilitarea pistei de altetism, am schimbat rigolele de la marginea terenului de joc, la bancile de rezerva am schimbat tot ce inseamna acoperis si poate reusim pana la data jocului, pe 2 iulie sa avem si niste scaune de UEFA. Speram sa ajunga, cu toate ca noi am luat in calcul ca jucam pe 9 iulie, dar ne-a dat peste cap toate planurile cu tragerea la sorti”, a declarat Eugen Turcanu, director DSPSA.
In aceasta misiune sunt agrenati 50-60 de muncitori.De altfel este necesara si asfaltarea parcarii din spatele tribunei oficiale, care deocamdata ramane la mana consilierilor locali.
„Imediat ce vom avea aprobata hotararea de Consiliu Local o sa intram cu lucrari ca sa avem realizata partea de lucrari pe care si-a asumat-o primaria”, a spus Cosmin Andrei, viceprimar municipiul Botosani.
Primul meci in Europa League din istoria echipei FC Botosani va avea loc pe 2 iulie. In prezent nu se stie pretul biletelor, dar nici ora la care se va disputa partida.

lucrari stadion (2) lucrari stadion (11) lucrari stadion (10) lucrari stadion (9) lucrari stadion (8) lucrari stadion (7) lucrari stadion (6) lucrari stadion (5) lucrari stadion (4) lucrari stadion (3)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA