23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Mobilizare fără precedent după explozia de la Dedeman. Medici și asistenți chemați de acasă pentru tratarea pacienților / VIDEO

La scurt timp după explozia de la Dedeman, s-a activat PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE și a fost o mobilizare fără precedent în municipiul Botoșani. Ambulanțele și echipajele ISU au fost direcționate către magazinul Dedeman iar la Spitalul Județean Mavromati Botoșani, medicii și asistenții s-au pregătit pentru primirea victimelor.

“În primul rând, vreau să-mi felicit echipa. Mulțumesc colegilor de pe Anestezie și Terapie Intensivă, mulțumesc de pe Chirurgie, Chirurgie Plastică, ORL. Au veit toți de acasă. S-au mobilizat asistenți, cadre medicale superioare, cadre medicale auxiliare. Nu am cuvinte, mă plec în fața lor. Și spun asta din punctul de vedere al unui șef de secție care a coordonat acest plan. Am avut ajutorul centrului universitar Iași, București, partea de DSU. Am avut trei cazuri care au fost considerate cod roșu pentru că prezentau arsură de cale aeriană, arsură facială”, a spus medicul Ramona Guraliuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA