3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Mobilizare de forţe pentru meciul cu Rapid. Peste 100 de giuleşteni vin pe Municipal

rapid

Jandarmii şi reprezentanţii firmei de pază care are contract cu FC Botoşani s-au mobilizat pentru meciul de mâine contra formaţiei Rapid. Din informaţiile primite de jandarmi şi oficialii FC Botoşani, la acest meci vor veni minim o sută de suporteri ai echipei Rapid.

Având în vedere că Rapidul are o galerie care a creat probleme în mai multe deplasări, oficialii FC Botoşani şi-au luat măsuri pentru a evita incidentele. La această partidă, numărul forţelor de ordine va fi mai mare decât la alte meciuri de campionat.

Cu excepţia meciului cu Dinamo când suporterii bucureşteni au încercat să creeze un scandal dar au fost repede potoliţi, pe stadionul Municipal din Botoşani nu s-au înregistrat incidente.

În ediţia trecută de campionat, fanii formaţiei Steaua au venit pregătiţi cu un întreg arsenal de materiale pirotehnice, au intrat cu ele pe stadion dar petardele şi fumigenele nu au mai fost aruncate în teren.

„În sezonul trecut, la meciul cu Steaua, am avut informaţii că suporterii stelişti au introdus introdus în stadion materiale pirotehnice. Am găsit acele materiale pirotehnice, le-am luat de acolo. Le-am vorbit frumos celor din galeria Stelei, ei s-au manifestat civilizat. Când au ieşit din stadion, am mers şi le-am mulţumit pentru maniera în care au tratat acest meci. Liderii galeriei ne-au arătat două rucsace pline cu materiale pirotehnice, pe care le-au avut în stadion. Au spus că pentru modul cum au fost primiţi la Botoşani, nu au mai aruncat aceste petarde dar să fim atenţi la următorul meci pentru că vor fi aruncate. La următoarea deplasare a Stelei, acei suporteri au aruncat cu petarde”, a spus Alexandru Chirilă, directorul executiv al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA