3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Mobilier nou la Maternitatea din Botoşani. Ministerul Sănătăţii va aloca banii necesari

maternitatefinalizata19

In sfarsit, mobilierul vechi de acum doua secole de la maternitatea Botosani va fi inlocuit cu unul nou, spun reprezentantii spitalului. Si asta dupa ce sefii Ministerului Sanatatii au solicitat o lista cu necesarul de la sectia de obstetrica si ginecologie.

In maternitate, mai exact in sectia de neonatologie si obstetrica ginecologie de la etajele unu, doi si trei, urmeaza sa ajunga paturi noi, atat pentru mame, cat si pentru bebelusi, dulapuri, noptiere, dar si mese pentru nasteri. Practic,aceste incaperi au fost renovate si modernizate in cadrul unui proiect care nu a insemnat si dotarea cu echipamente si mobilier.

„Am primit o adresa din partea Ministerului Sanatatii prin care ni s-a solicitat sa trimitem in regim de urgenta o lista cu materialele necesare privind crearea de conditii optime in maternitate.  Se refera la paturi pentru mame si nou-nascuti, noptiere, dulapuri, mese. Ca urmare noi centralizam datele, urmand ca pana vineri sa transmitem lista la Ministerul Sanatatii”, a declarat

Ioan Asaftei, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Reprezentantii Spitalului Judetean lucreaza la lista si urmeaza ca pana la sfarsitul saptamanii sa o trimita la Ministerul Sanatatii. Pe langa Botosani, alte 18 unitati medicale din tara vor beneficia de mobilier nou.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA