17.3 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Miron a negociat cu Becali și poate pleca gratis la FC SB. Condiția pusă de Valeriu Iftime

Andrei Miron a primit două zile în plus de vacanță pentru a se decide dacă rămâne la FC Botoșani sau pleacă la FC SB. Fundașul botoșănean a fost astăzi în capitală pentru a discuta cu Gigi Becali dar decizia finală îi aparține lui Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani insistă ca Miron să rămână până la finalul perioadei de transferuri pentru a ajuta echipa lui Marius Croitoru în lupta pentru play-off.

„Miron are două zile libere iar astăzi trebuia meargă la FC SB, să lămurească contractul lui. El pleacă în două condiții. Dacă vrea să plece acum, e 300.000 de euro. Dacă vrea să plece după primele două jocuri, pleacă liber și cu 20-30 de procente la următorul transfer. Am avut discuții cu Becali. Miron nu poate pleca în cantonament cu FC SB. El trebuie să vină în cantonament cu noi, joacă la noi iar până pe 18 februarie este jucătorul meu. Așa am vorbit cu Becali. Eu spun că nu pleacă în momentul ăsta. El mai are un an și jumătate contract cu noi. Avea contract până în vară și a semnat încă un an”, a spus Valeriu Iftime.

UPDATE. Miron ar urma să semneze pe trei ani și va primi 12.000 de euro pe lună.

Sursa foto: DIGISPORT

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA