6.6 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

Mirel Manea și Liviu Sorinel pregătesc un concert cu 10.000 de oameni și “un artist celebru în lume”, pe stadionul Municipal

În vara anului viitor, Mirel Manea, directorul Filarmonicii Botoșani, împreună cu impresarul Liviu Sorinel, vor organiza un concert cum nu a mai fost în municipiul și județul Botoșani. Evenimentul se va organiza pe stadionul Municipal și sunt așteptați peste 10.000 de oameni.

Va fi un maraton muzical în care Filarmonica Botoșani va cânta cu patru-cinci trupe mari din România, printre care Holograf și Direcția 5, iar în final va cânta cu un artist celebru la nivel mondial.

“Anul 2023 va fi fabulous, va fi extraordinar. Și ne descurcăm cu ce avem. Evident, cu susținerea autorităților. Am vorbit cu domnul primar și am întrebat de stadion, cine îl gestionează. Echipa de fotbal sau primăria? Intenționez să fac un concert pe stadion, cu un artist celebru din lume”, a spus Mirel Manea în emisiunea Dialog Deschis de la TeleM.

În plus, Mirel Manea a precizat că pregătește o serie de spectacole pentru 2023, spectacole în care artiștii Filarmonicii Botoșani vor fi pe aceeași scenă cu actori precum Florin Piersic, Horațiu Mălăele și alte nume mari din muzica și cultura românească.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA