16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Mircea Geoană, despre o eventuală candidatură la președinție: „Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu ia în considerare o candidatură la președinție în acest moment și că este prematur să se gândească la acest lucru.

„Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine”, a spus Geoană.

„Sunt multe zvonuri. Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, a adăugat el.

La începutul acestei luni, Geoană a spus că funcția pe care o deține în prezent nu îi permite să se lanseze în astfel de comentarii. El nu a exclus însă un posibil anunț în viitor, dar a subliniat că nu îl va face decât atunci când secretarul general al NATO îl va elibera din funcția de adjunct al său.

Sursa: Digi24

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA