16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Minoritățile din Parlament, împărțite la votul de susține a Guvernului

Liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat că minoritățile din Parlament sunt împărțiți în ceea ce privește votul de susține a Guvernului. „Practic, suntem 17 partide într-unul şi probabil jumătate – jumătate va fi votul”, a declarat Pambuccian, care a menţionat că a discutat cu premierul doar o serie de chestiuni punctuale, cum ar fi despre legea minorităţilor naţionale.

Liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat, luni, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, că deputaţii grupului sunt împărţiţi „jumătate – jumătate” în privinţa votului din Parlament de susţinere a Guvernului.
„La noi aşa am observat că există de foarte mult timp o împărţire în grup pentru că la noi sunt reprezentate 17 organizaţii. Practic, suntem 17 partide într-unul şi probabil jumătate – jumătate va fi votul. Am avut acum o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă, a fost o delegaţie, şi am spus că noi probabil că o să votăm jumătate – jumătate ca de obicei în ultimul timp. A fost o discuţie foarte bună. O să avem o discuţie şi cu o delegaţie a PNL miercuri, după votul final”, a afirmat Pambuccian.

Citește mai mult REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA