-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Minori în vârstă de 12, 13 şi 15 ani, cercetaţi pentru tentativă de furt

jandarmi summerfest

În urma unui apel 112 primit la câteva minute după miezul nopţii care tocmai a trecut, un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe strada Aleea Ghiocelului din municipiul Dorohoi , unde un bărbat sesiza faptul că trei tineri i-au deschis autoturismul proprietate personală, care se afla parcat în imediata apropriere a blocului unde domiciliază.

Intervenţia jandarmilor a dus la depistarea a trei fraţi, în vârstă de 12, 13, respectiv 15 ani, care au intrat în autoturismul celui ce a reclamat fapta. La faţa locului a fost găsită doar o fată în vârstă de 15 ani, care a fost reţinută de un martor la cele întâmplate, iar doi băieţi au fost identificaţi ulterior, în urma verificărilor făcute, deoarece fugiseră până la sosirea jandarmilor.

Cei trei locuiesc fără forme legale în municipiul Dorohoi şi sunt cunoscuţi de oamenii legii ca având astfel de preocupări.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt.

După întocmirea actelor procedurale necesare, fata a fost lăsată în grija mamei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA