0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Ministrul Muncii, Marius Budăi, verifică în ce condiții muncesc românii în străinătate

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a plecat prin Europa să vadă condițiile în care lucrează românii. Ultima oprire a fost în Austria, acolo unde Marius Budăi s-a întâlnit cu românii care lucrează în domeniul forestier. Ministrul spune că vrea să se asigure că angajații își cunosc toate drepturile. 

„Vreau să le văd la fața locului condițiile de trai, condițiile de lucru, să mă asigur că își cunosc drepturile și mai ales că le sunt respectate drepturile.

După vizitele din Germania și acum din Austria vor mai urma și alte vizite în statele membre ale UE și nu numai, acolo unde lucrează cetățeni români, să ne întâlnim cu ei, să discutăm și să ne asigurăm în primul rând că își cunosc drepturile și că le sunt respectate drepturile”, a spus ministrul Marius Budăi, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Marius Budăi arată că urmează şi alte vizite în statele membre ale UE şi nu numai, după ce a fost în Germania şi Austria, pentru a discuta cu cetăţenii români care lucrează în afara ţării.

Sursa: REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA