0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Ministrul Muncii, Marius BUDĂI: Mă bucur că domnul preşedinte Iohannis a început să gândească social-democrat

inistrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că se bucură că preşedintele Klaus Iohannis a început să gândească social-democrat despre creşterea pensiilor, potrivit News.ro.

Despre procentul cu care ar putea creşte pensiile, el a amintit că PSD a venit în coaliţie cu o creştere de 10 procente şi tot ceea ce este peste 10% nu este decât în interesul cetăţenilor dar a ţinut să menţioneze că refuză să participe la o licitaţie de procente pe seama seniorilor României.

„Eu personal mă bucur că domnul preşedinte a început să gândească social-democrat. Eu, personal, mă bucur că am văzut şi alţi membri din PNL că au început să gândească social-democrat”, a spus Budăi, citat de News.ro.

Ministrul Muncii a arătat că anul trecut nu erau crize profunde în România, nu era o criză a energiei şi un război la graniţă şi ”li se explica cum nu pot fi măsite pensiile”.

„Eu mă bucur că amprenta PSD la guvernare a una puternică şi că discutăm cu toţii despre majorarea pensiilor. E un lucru bun”, a arătat el.

Sursa: G4Media.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA