12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Ministrul Familiei a anunțat un pachet legislativ pentru creşterea natalității

Ministrul Familiei Gabriela Firea a anunţat un pachet legislativ pentru creşterea natalităţii şi susţinerea familiilor care include măsuri precum TVA redus la 5% pentru produsele destinate copiilor, vouchere de 1.500 de lei pentru plata after-school, creşă şi grădiniţă, Vouchere Materna pentru consultaţii şi analize gratuite pentru viitoarele mame, reducerea dobânzilor pentru creditele imobiliare acordate familiilor numeroase sau program flexibil de muncă pentru părinţi.

„Pachet legislativ pentru creşterea natalităţii şi susţinerea familiilor! TVA redus la 5% pentru produsele destinate copiilor. Propunere pentru reducerea TVA până la 5% la produsele esenţiale pentru creşterea copiilor (lapte praf, mâncare pentru bebeluşi, scutece, produse de igienă).

Pentru familiile cu venituri de maximum 2 salarii medii nete pe economie, aproximativ 8.000 de lei, propunem acordarea unor tichete valorice/vouchere, în valoare de 1.500 de lei/lunar, pentru achitarea serviciilor oferite de after-school, creşe sau grădiniţe particulare”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citește mai mult pe RTV.net

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA