3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Ministrul delegat pentru Dialog Social va veni la Botoşani săptămâna viitoare

aurelia cristea

Aurelia Cristea, ministrul dialogului social va fi la Prefectura Botoşani la finalul săptămânii viitoare. Pentru că la ultima întâlnire cu parlamentarii de Botoşani a membrilor Comisiei de Dialog Social, s-a făcut propunerea ca botoşănenii să o invite pe doamna ministru pentru a discuta direct problemele care necesită intervenţie de la acest nivel, s-au făcut demersurile, iar Aurelia Cristea a răspuns pozitiv.

Invitaţia a fost transmisă oficialului de către senatorul Doina Federovici, care a stabilit împreună cu ministrul data şi ora întâlnirii. Aceasta va fi vineri, 27 iunie, la ora 12, la dezbateri fiind invitaţi toţi parlamentarii de Botoşani. Alături de reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor din judeţ, a fost invitat, în calitate de copreşedinte al Comisiei de Dialog Social, şi Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

„În cadrul şedinţelor lunare ale Comisiei de Dialog Social, reprezentanţii patronatelor, dar mai ales ai sindicatelor din Botoşani au ridicat o serie de probleme privind cadrul legislativ şi realizarea efectivă a dialogului social. Sunt convins că această întâlnire va fi utilă în soluţionarea pe viitor a acestor probleme. Îi invităm şi pe domnii parlamentari pentru că ne dorim o legislaţie modernă şi flexibilă pe piaţa forţei de muncă.”, este declaraţia prefectului Costică Macaleţi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA