-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Mincinosul Rareș Bogdan plânge pe umărul pensionarilor „nespeciali”: Domnul Budăi ar trebui să nu mai stea toată seara să mintă pensionarii

Rareș Bogdan a ajuns europarlamentar după ce timp de mai multe luni a atacat PSD-ul și a promis eliminarea pensiilor speciale în 30 de zile. După ce s-a văzut cu sacii în căruță și cu vreo câteva zeci de mii de euro lunar, în cont, Rareș Bogdan a uitat de pensiile speciale iar pesediștii nu mai erau la fel de răi.

Pentru că în ultima perioadă nu prea a mai fost băgat în seamă, fostul realizator tv s-a gândit să plângă pe umărul pensionarilor.

„PSD are doi miniştri, ministrul Muncii şi ministrul Finanţelor. Să facă bine să găsească bani şi să creştem pensiile cu cât mai mult posibil, fără a dezechilibra sigur în niciun fel bugetul României. Eu cred că dacă dorim şi dacă îi respectăm pe oamenii care au muncit în ţara asta, vom căuta soluţii pentru asta. (…) Domnul Budăi ar trebui să nu mai stea toată seara să mintă pensionarii cu plânsete de crocodil şi să rezolve problema. Are de prezentat o lege cu care îl aşteptăm la coaliţie pentru a rezolva această problemă. Dacă suntem oameni serioşi. Dacă vrem să ne plângem şi să arătăm ce nu putem face în România atunci sigur că continuăm acest cor naţional al plânsetelor pe umerii pensionarilor şi în realitate nu rezolvăm absolut nimic”, a afirmat Rareş Bogdan, potrivit RTV.NET.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA