-1.7 C
Botoșani
luni, 6 februarie 2023

Mincă a găsit vinovatul pentru drumul Botoșani – Tg. Frumos: „O să atac direct PNL. Sunt la guvernare”

De mai bine de doi ani, ALDE și PSD guvernează în România dar PNL se face vinovat de faptul că nici în acest an nu încep lucrările la drumul Botoșani – Tg. Frumos. Afirmația îi aparține Lilianei Mincă, șefa ALDE Botoșani.

În stilul caracteristic, Mincă a turuit vreo 10-15 minute, într-o conferință de presă, despre drumul Botoșani – Tg Frumos, fără a spune ceva concret. Și-a adus aminte că în urmă cu niște ani, când era ea parlamentar, a depus un amendament pentru acest drum dar liberalii nu au votat. În schimb, nu își amintește că în perioada în care Tăriceanu era prim-ministru și Orban era ministrul Transporturilor, nu s-a alocat niciun leu pentru drumul Botoșani – Tg. Frumos.

„Vreau să le atrag atenția celor de la PNL care astăzi defilează cu un subiect de presă. Ar trebui să le fie rușine. Atunci când au avut posibilitatea ca în bugetul țării să fie inclus și acest drum Tg. Frumos – Botoșani, vă rog să luați articolele de presă de la vremea respectivă, să vedeți ce a spus Liliana Mincă de la tribuna Parlamentului. (…) Din câte am înțeles, se repetă procedura. Pe 4 februarie se repetă procedura. Sperăm că nu vor mai încurca peneliștii din nou. Sunt instituții ale statului unde funcționari publici, directori, sunt încă de la PDL-PNL”, a spus Mincă vorbește de guvernare în funcție de cum îi convine.

„Mă refer la cei care au făcut cărare bătută la PDL, la PNL, la UNPR, la PMP, la toate partidele care au fost la un moment dat la guvernare, în județul Botoșani. O să atac direct PNL, PDL de fapt. Sunt la guvernare și nu au cum să atace PSD-ul atâta timp cât ei guvernează împreună. Ar trebui să facă front comun pentru acel drum al morții. Ei conduc Botoșaniul. Nu conduce ALDE”, a mai afirmat Mincă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA