16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

MILEANCA. Polițiști atacați cu drujba. Au tras mai multe focuri de armă

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați ieri, de către un bărbat, de 57 de ani, din comuna Mileanca, că a fost agresat și i-a fost distrus autoturismul, de către un alt bărbat din aceeași localitate.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că un bărbat de 53 de ani, din comuna Mileanca ar fi pătruns în locuința în care se aflau apelantul și concubina acestuia si i-ar fi agresat fizic, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Apoi, bărbatul ar fi distrus caroseria autoturismului apelantului, care se afla în curte.

În momentul în care a observat autospeciala de poliție, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant și a aruncat cu o toporișcă spre aceasta, distrugând elemente de caroserie. Ulterior, acesta nu s-a supus somațiilor polițiștilor și a aruncat cu alte obiecte contondente înspre forțele de ordine, ieșind din curte cu o drujbă aflată în funcțiune.

Întrucât nu s-a supus somațiilor polițiștilor, s-a folosit armanetul din dotare, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și, ulterior, înspre acesta. În urma utilizării armamentului, bărbatul a fost rănit în zona gambei. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior, fiind dispusă internarea pe secția de psihiatrie.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Totodată, a fost sesizat  Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. Persoana bănuită de comiterea faptelor este fostul soț al concubinei apelantului. Cei doi locuiesc în aceeași curte, dar în imobile diferite.

Foto: Arhivă Botosani Online

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA