0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Miky Şpagă şi Andronescu au fost salvaţi de senatorii din Comisia Juridică. Decizia privind începerea urmăririi penale a fost amânată

Serban Mihailescu foto Realitatea

Avizul pentru încuviințarea începerii urmării penale pe numele Ecaterinei Andronescu și a lui Șerban Mihăilescu (Miky Șpagă)a fost amânat de către comisia Juridică din Senat. O decizie va fi dată abia pe 28 octombrie.

Avizul pentru începerea urmării penale pe numele Ecaterinei Andronescu și a lui Șerban Mihailescu a fost amanat de către Comisia Juridică din Senat. O decizie va fi dată pe 28 octombrie.

La sfârșitul ședinței, Ecaterina Andronescu a declarat, în fața jurnaliștilor: ”Sunt amărâtă și revoltată(…) S-au desigilat cutiile. Erau trei cutii și s-a constatat că documentele nu erau numerotate și înregistrate, motiv pentru care s-au resigilat să se întâmple lucrurile în deplină legalitate”, a spus Andronescu, la Palatul Parlamentului, la finalul ședinței Comisiei juridice.

„Nu sunt emoționată, sunt amărâtă și revoltată că trăiesc asemenea momente”, a declarat Andronescu.

La rândul său, senatorul Șerban Mihăilescu a precizat că nu știe nimic din ce conțin dosarele.

„Dacă aș fi luat la cunoștință de o filă, aș fi putut să vă spun. Eu nu știu nimic decât ce comentați dumneavoastră. Au fost discuții și vom fi chemați să-l studiem aici”, a arătat Mihăilescu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA