3.7 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Mii de oameni la concertul ANDRA de la Ipotești FOTO&VIDEO

Organizatorii Festivalului Floare Albastră de la Ipotești au dat lovitura în acest an. Au făcut un efort financiar și au adus-o pe Andra dar a meritat. La niciuna din cele 11 ediții de până acum nu a fost atât de multă lume.

Vestea că Andra va cânta la Festivalul Floare Albastră i-a făcut pe mulți botoșăneni să iasă din case și să vină sâmbătă seară la Ipotești. Sute de mașini erau parcate pe ambele părți ale drumului iar pe gazonul și în tribuna stadionului din comuna Mihai Eminescu erau mii de oameni. Cei care au ajuns în jurul orei 21.00 și-au lăsat mașinile la doi-trei kilometri de stadionul unde s-a organizat spectacolul.

Andra este unul dintre cei mai apreciați artiști români, în special în rândul copiilor și adolescenților. S-a confirmat în această seară la Ipotești unde au venit foarte multe familii cu copii și foarte mulți tineri din județul Botoșani. Au cântat, au scandat numele artistei, au aprins luminițele telefoanelor, au filmat, au făcut poze și s-au distrat.

Organizatorii festivalului estimează că sâmbătă seară au fost în jur de 10.000 de oameni pe stadionul din Ipotești, un record pentru acest eveniment.

„De 12 ani încercăm să aducem nume și nume. În acest an cred că am dat lovitura. Cred că avem peste 10.000 de oameni la Andra. Se vede că este un stadion minunat. Mă bucur că au venit atât de mulți oameni. Până acum, aveam 3000-4000 de persoane. O parte din bugetul festivalului este din sponsorizări iar o parte de la Consiliul Local. An de an vom face acest eveniment. Comuna Mihai Eminescu nu este o comună săracă și își poate permite să facă un festival de asemenea anvergură”, a spus Verginel Gireadă, inițiatorul festivalului.

Artistă în premieră în Botoșani

Ediția a XII-a a Festivalului Floare Albastră de la Ipotești a început sâmbătă seara când pe scenă au urcat câțiva tineri din județul Botoșani după care a cântat Doina Sulac, o artistă din Republica Moldova. Doina Sulac a cântat pentru prima dată în județul Botoșani dar melodiile ei au fost apreciate de oamenii veniți la festival.

Zi de folclor la Ipotești

Ziua a doua a festivalului va fi dedicată folclorului. Va fi un spectacol de câteva ore în care vor cânta Nicu Mâță, Daniela Condurache, Ion Paladi, Diana Sârbu, Dan Dobos și Ansamblul profesionist „Constantin  Arvinte” Iași. De asemenea, va fi și un moment umoristic susținut de actorii Valentina Fătu și Vasile Muraru. În jurul orei 12.00 vor fi premiate cuplurile care au împlit 50 de ani de căsătorie după care va începe spectacolul folcloric.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA